Frukostseminarium om maskininlärning 27 september i Stockholm

Den 27:e september talar bland annat Red Pines VD Gustav Rengby på ett frukostseminarium om verktyget Microsoft Azure Machine Learning Studio:

Med rätta verktygen måste det inte vara så krångligt att göra en prediktiv analys. I dess enklaste form ska det bara behöva ta några minuter med rätt data i ett grafiskt gränssnitt. Men att ta steget mellan att göra denna analys och få densamma driftsatt kan vara desto krångligare. På detta frukostseminarium visar Random Forest hur Microsofts verktyg Machine Learning Studio binder samman enkelheten med att göra en prediktiv analys med driftsättningsmöjligheter som kommer få IT att älska analysavdelningen.

Det finns fortfarande biljetter över!

https://www.wednesdayrelations.org/eventkalender/prediktiv-analys-i-machine-learning-studio

Direkt efter frukostseminariet börjar dessutom Customer Loyalty Conference 2018


Prova redan idag – registrera ett Red Pine-konto!

Vill du se vad AI skulle kunna göra för att förbättra konverteringsgraden på din webb? Då kan du registrera dig för ett tre månaders test-konto!

Idag har vi släppt vårt registreringsformulär.

Följ länken ovan och fyll i dina kontaktuppgifter och vilken website/applikation du vill använda Red Pine-kontot till så skickar vi instruktioner för att komma igång till din mail. Vi är väldigt intresserade höra om din feedback för hur du tycker det funkar!


Frukostseminarium – Bättre kunddialog i webben med AI

Har du en och samma hemsida för alla dina kunder?

Genom att använda Artificiell Intelligens kan du enkelt förbättra både relevansen och försäljningen i din webbkanal.

Fredagen 25 maj bjuder vi in till frukostseminarium i Stockholm där Red Pines VD, Gustav Rengby, berättar om hur det funkar att använda AI-teknik för att anpassa varje enskild kunddialog.

Är du intresserad att komma?

Anmäl dig via denna länk:

https://www.eventbrite.com/e/okad-ctr-med-ai-ett-frukostseminarium-tickets-44877616158

 


AI for marketing summit

Red Pine närvarar på den nya spännande konferensen AI for Marketing Summit 6 mars i Stockholm där vi även kommer demonstrera våra AI-tjänster. Vi hoppas att vi ses där! www.aiformarketingsummit.se/

Har du inte köpt biljett än? Använd vår rabattkod vid beställning för ett extra bra erbjudande: VIP-REDPINE


Red Pine på Microsoft Data Insights Summit 2017 i Stockholm

Petronella Posti Hultqvist berättar om hur Palette Software använder Red Pine för att med hjälp av Artificiell Intelligens förbättra kommunikationen i de digitala kanalerna. En av många bra genomgångar på Microsofts Data Insight Summit 2017 i Stockholm 30 augusti.


Red Pine i Sälj- & Marknadspodden

I senaste avsnittet av Sälj- & Marknadspodden av Business Reflex intervjuas Petronella Posti-Hultqvist, briljant marknadschef på Palette Software, om digital marknadsföring. Vi är stolta att kunna hjälpa till i Petronellas arbetet genom att bidra med våra tjänster kring artificiell intelligens och personalisering.

Lyssna på hela avsnittet här: http://businessreflex.se/podcast/avancerad-losning-digital-marknadsforing-inom-b2b/

Petronella kommer också berätta om detta på Microsofts #VisionDays den 30:e augusti, anmälan hittar ni här: https://aka.ms/datainsightssummit30aug